• https://www.facebook.com/camihali.biz
  • https://twitter.com/elhalicisi
  • https://www.instagram.com/isikhali

ANASAYFA


     KONFERANS KOLTUĞU

   
Üretici : IŞIK HALI
Ürün Özellikleri
40x60 ve 1,5 mm. Kalınlığa sahip profilden oluşan koltuğumuzun taşıyıcı ayak kısımları 45 derece açı ile kesilip; argon kaynağı ile kaynatılır…
        Detaylar
 
 
Detaylar

- Konferans Koltukları estetik bir tasarıma sahip olup her bir koltuk tek tek kullanılabileceği gibi yanyana düz bir dizi halinde veya yarım daire (Amfi tiyatro biçimi) diziler halinde montajları yapılabilir.
- Konferans Koltuğunun oturma yerleri ağırlık sistemi ile çalışan bir mekanizma ile hazırlanmış olup, oturaktan kalkıldığı zaman oturak kendiliğinden kalkarak dik vaziyete gelir, geçiş olanağını kolaylaştırır.
- Konferans Koltuğunun oturak ve sırt kısımları oturan kişinin bel ve omurga sağlığı dikkate alınarak dizayn edilmiştir.
- Konferans Koltuğunun Kol dayama yerlerinde enjeksiyon plastik kol üstleri standart olup, poliüretan integral maddesi ile şekillendirilmiş kollar, bardaklık formunu içeren kollar, kapalı kollu, yazı tablalı olması opsiyoneldir. Kol üstleri plastik olacağı gibi müşterinin talep edeceği renkte MASİF ‘ten vernikli olarak yapılabilir.
- Konferans Koltuğunun oturak ve sırt dayanma ünitelerinin içleri ve bağlantı sistemleri çelik konstrüksiyon olup, özel şekillendirilmiş kalıplarda yüksek basınç altında poliüretan sünger ile kaplanır, süngerin dansitesi (yumuşaklık derecesi) istenilen şekilde hazırlanır.
Sünger 55(+ / -5) kg/m dansite yoğunluğa sahip olup; alev almama özelliğine sahiptir. Oturak ve sırt dayama ünitelerinin arka kısımları AKUSTİK özellikli plastik kapaklarla kapatılır.
- Konferans Koltuğunun kolçak, sırt ve oturak süngerleri ISO 9002 belgelidir.
- Rom serisi Konferans koltukları, istendiğinde opsiyonel olarak sağ kollarında yer alan ve not alma ihtiyacına yönelik hizmet eden, açılır kapanır P.P. yazı tablası ile birlikte üretilmektedir.
- Konferans Koltuğunun kapalı kolları 6 mm’lik MDF ile yapılmakta ve üzeri kumaş kaplanmaktadır.
- Konferans Koltuğunun kaplamalarında kullanılacak kumaşlar müşteri isteğine bağlıdır. Tavsiye edilen kumaş teknik özellikleri aşağıdaki gibidir:

 
 
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam96
Toplam Ziyaret445414