• https://www.facebook.com/camihali.biz
  • https://twitter.com/elhalicisi
  • https://www.instagram.com/isikhali

ANASAYFA


     LSH - DOLLY MULTI-5 TURKUAZ

   
Ürün Özellikleri
“El halılarının bazı özellikleri onları diğer ev mobilyalarından çok daha değerli ve bulunduğu mekana çok daha fazla güzellik katan nitelikte kılar.
        Detaylar
 
 
Detaylar

“El halılarının bazı özellikleri onları diğer ev mobilyalarından çok daha değerli ve bulunduğu mekana çok daha fazla güzellik katan nitelikte kılar. Unutulmamalıdır ki bu halılar kullanıldıkları mekanlarda yıllar yılı süren bir hizmet sunarlar. Bu konuda önemli satın alma kriterlerini okuyucularımızla paylaşıyoruz.”

 

Kaliteli el halıları yalnızca estetik bir ürün olmakla kalmayıp, aynı zamanda kuşaklar boyu sağlamlığını koruyan demirbaş ev eşyalarımızdır. Değerlerini korumanın yanı sıra zamanla daha da değer kazanarak ilk günkü hallerinden daha da güzel bir görünüme sahip olurlar. Bu halıların temizlik ve bakımı da çok kolaydır. El halılarının bu özellikleri onları diğer ev mobilyalarından çok daha değerli ve bulunduğu mekana (ev ya da ofise) çok daha fazla güzellik katan nitelikte kılar. Unutulmamalıdır ki bu halılar kullanıldıkları mekanlarda yıllar yılı süren bir hizmet sunarlar.

 
 
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam87
Toplam Ziyaret444616