• https://www.facebook.com/camihali.biz
  • https://twitter.com/elhalicisi
  • https://www.instagram.com/isikhali

ANASAYFA


     PATCHWORK 5058

   
Ürün Özellikleri
Patchwork, yani kırk yama. Eskimiş kumaşları değerlendirmek adına bir araya getirip dikermiş eskiler. Sonrada bir kat daha eskiyene kadar kullanılır
        Detaylar
 
 
Detaylar

Patchwork, yani kırk yama. Eskimiş kumaşları değerlendirmek adına bir araya getirip dikermiş eskiler. Sonrada bir kat daha eskiyene kadar kullanırlarmış.

Pathwork aslında eskiyi değerlendirmek adına yapılan işlemin sonucunda çıkan el yapımı ürün ama sene olmuş 2013 ve yılların kırk yaması karşımıza patchwork modası ile çıkmış.

Patchwork hangi tarz dekorasyona daha uyumdur?

Ev dekorasyon trendlerinde birden parlayan patchwork halılar sadece vintage evlere değil, her tarz dekorasyonda ki evlere uyum sağlayabilir, yeter ki doğru parçalar ile kombinleyelim.

Renkleri kullanarak enerji dolu bir yaşam alanı yaratmış tasarımcılar ve bu dekorasyonda en önemli rolü üstlenen parçalardan birincisi renkli yastıklar, ikincisi ise sarı rengindeki patchwork halı. Buradaki gibi renkli bir kullanım istiyorsan, yastıkları mutlaka kullanmalısın. İstediği kadar modern olsun salonun, küçük bir obje ile halı arasında ki uyumu yakalayabilirsin.

 
 
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam112
Toplam Ziyaret445430